avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere executare silita


Buna ziua,
Am o nedumerire referitoare la prescrierea unei executări silite
Povestea e in felul următor:am achiziționat în 2013 un autovehicul care avea motor schimbat ,și am dat vânzătorul in judecată urmând după o executare pentru recuperare creanțe ,dar fara vreun folos.
In 2017 am vândut prin executor respectivul autovehicul după ce a stat 4 ani in paragina și am recuperat 10% din valoare.Intrebarea mea este daca executarea mai e valabilă ,doresc sa caut un alt executor și să incerc din nou.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2020
AndreiPD, utilizator
Cel mai recent răspuns: seldom , utilizator 04:51, 6 Septembrie 2020
Buna ziua,

Care a fost ultimul act de executare, s-a inchis acea executare silita printr-o Incheiere emisa de executorul judecatoresc sau dosarul inca se afla pe rolul executorului judecatoresc.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita - corect infaptuita ionpauce ionpauce Inainte de a incepe, vreau sa va multumesc tuturor celor care sunteti activi in acest forum. Va sunt recunoscator pentru sprijinul pe care ni-l oferiti prin ... (vezi toată discuția)