avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa pe o mostenire din strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa pe o mostenire din strainatate

am de pimit din australia o suma de bani, ca mostenire. Daca fac transfer bancar ma taxeaza banca sau statul roman? pot transfera toti banii fara probleme?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:48, 22 Decembrie 2009
Puiteti transfera banii fara probleme, intrucit drepturile cuvenite ca mostenire nu se impoziteaza potrivit Codului fiscal
Banca va percepe doar un comision la retragerea banilor ( comision bancar, care nu are nici o legatura cu mostenirea, este comisionul pe care il platim toti sa scoatem bani din banca).
puteti transfera banii fara probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision bancar la succesiune artur1971 artur1971 Buna ziua , as dori sa ma ajutati cu o problema. Daca socrul meu decedeaza si el are bani in banca , bani pe care in timpul vietii nu a inputernicit pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)
Cum sa cumpere mama mea o garsoniera pe numele meu? vioricaw vioricaw Cum sa cumpare mama mea o garsoniera pe numele meu? Suntem doua surori, eu am 20 de ani si cealalta sora a mea este in conflict cu toata lumea, inclusiv cu ... (vezi toată discuția)