avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sun pensionar militar , valoarea pensiei sa calculat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sun pensionar militar , valoarea pensiei sa calculat in funcție ...

Sun pensionar militar , valoarea pensiei sa calculat in funcție de cele 6 luni alese de mine . Eu am lucrat si înainte de a fi militar 8 ani in grupa 1 ,iar dupa pensionare am continuat sa muncesc in sectorul privat . La împlinirea vârstei legal daca cumulez cel puțin 15 ani pot solicita pensie civila?

Alte discuții în legătură

Stagii cotizare neadaugate panzarumitica panzarumitica Buna ziua! Speta este urmatoarea: pensionar militar din 2003, a lucrat ulterior in viata civila in sectorul privat si a adaugat stagiile de cotizare pana ... (vezi toată discuția)
Pensie militara si civila damiani damiani Bună ziua, Am rugămintea sa mă ajutați cu info legate de pensie (militară+civilă). Soțul meu, născut in 1964, a făcut 2 ani de armata, 4 de scoală ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! aș dori să aflu răspuns la o problemă legata de ... mariahruban6 mariahruban6 Buna ziua! Aș dori să aflu răspuns la o problemă legata de pensie, care este neclară pentru mine: Am 60 ani, lucrez ca profesor de 15 ani, dar înainte ... (vezi toată discuția)