avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Dictionare juridice - examenul de traducator - spaniola
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Dictionare juridice - examenul de traducator - spaniola

Buna ziua! Intentionez sa sustin examenul de traducator in limba spaniola (in domeniul juridic, mai exact). Doream sa stiu ce dictionare juridice au folosit alte persoane de pe acest site si de unde mi le pot procura?

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Cine a susþinut examen mcc - traducãtor spaniolã? Costa Blanca Costa Blanca Pentru cei ce au sustinut examenul pentru romana-spaniola//spaniola-romana, a fost greu? Ce texte vi s-au dat?Care a fost gradul de dificultate? (vezi toată discuția)
Autorizatie de traducator cristinalerch cristinalerch buna ziua am absolvit o scoala de administratie si finante in spania. diploma de absolvire a acestei scolii imi e de folos ca sa imi scot o autorizatie de ... (vezi toată discuția)