avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatia legata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatia legata de o situatie ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatia legata de o situatie dificila, mai exact:
- socrul meu in varsta de 89 ani se afla internat in spital in stare grava ca urmare a caderii de la balconul casei.
In urma incidenului la care nu a asistat nici un alt membru al familiei, a fost apelat 112. Au venit salvarea, politia, s-au luat declaratii , s-au facut verificari la fata locului. Bunicul a fost internat la terapie intensiva si de atunci nu ne-a mai contactat nimeni. Starea lui se agraveaza si as dori sa stiu daca in cazul decesului vom avea nevoie de vreun document suplimentar pentru inhumare, in afara certificatului de deces.
Multumesc pentru precizari..

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi ajut sotia? anonim2009 anonim2009 buna ziua in urma cu 1 saptamana pe 19- sotia mea - a fost luata cu acord sau fara nu stiu- de acasa si a mers la parinti. La acel moment eram plecat din ... (vezi toată discuția)
Externare pacient in stare critica ContSters422418 ContSters422418 Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta obtinerii unui sfat intr-o situatie foarte delicata. In cazul in care nu am ales corect categoria din ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent! posibil malpraxis! nickra nickra Buna seara, avem nevoie urgenta de ajutor cu privire la urmatoarea situatie: - barbat (angajat ca electrician la spitalul de boli infectioase Matei Bals) ... (vezi toată discuția)