avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, La fabrica de incaltaminte sezonul de vara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, La fabrica de incaltaminte sezonul de vara se termina ...

Buna ziua,
La fabrica de incaltaminte sezonul de vara se termina in 17 septembrie si inca nu stim cand va incepe sezonul urmator. Vreau sa propun partenerului strain ca de maine sa lucram cu program de patru ore pe zi pentru a scurta perioada fara lucru.
In luna august am avut cifra de afaceri mai mare decat in luna similara din 2019 iar in luna septembrie va fi cu 40% mai mica fata le luna septembrie din 2019.Ne incadram in programul de sprijin Kurzarbeit?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in perioada de urgenta firma noastra a negociat cu ... UP2003FOOD UP2003FOOD Buna ziua. In perioada de urgenta firma noastra a negociat cu salariatii sa ramana la o jumatate de norma, pt. ca in 25.03.2020 nu eram eligibili la SOMAJ ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)
Cm program redus dupa cic Mirelaa Mirelaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri la urmatoarele neclaritati: - Cu data de 01.02.2010 trebuie sa ma reintorc la munca dupa 1 an de CIC ... (vezi toată discuția)