avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am primit comunicare încheiere penală de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am primit comunicare încheiere penală de la camera preliminară ...

Daca am primit comunicare încheiere penală de la camera preliminară in legătură cu un dosar în care am condus un autoturism sub influența alcoolului asta înseamnă că îmi pot lua permisul înapoi

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inseamna ca in curand o sa se stabileasca termenul pentru judecata pe fond a cauzei.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri si exceptii dispuse de camera preliminară Misincageorge251 Misincageorge251 Am un dosar penal pentru conducerea sub influenta băuturilor alcoolice,în iulie trebuie sa ma prezint pentru măsuri si excepții etc,adică dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Aflare stadiu Mirricca Mirricca Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 ... (vezi toată discuția)
Dosar consum alcool la volan mimi88 mimi88 ce inseamna Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (2) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)