avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De la direcția generală de asistență socială
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De la direcția generală de asistență socială

Îngrijesc pe mama, care are certificat de handicap. În urma unei sesizări primite la direcția de generală de asistență socială, sînt somat să mă prezint acolo cu o întreagă listă de documente(ca și cum ar trebui s-o iau de la început), foarte greu de obținut, mai ales că mama e nedeplasabilă. Modul în care mi-au comunicat asta și faptul în sine mi se par un abuz și aș vrea să aflu cum și ce să fac/solicit în continuare.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Incadrare gresita in grad de handicap sophie sophie Mama mea a facut in iunie 2014 (la 75 de ani) un accident vascular cerebral ischemic pe o artera cerebrala principala si a ramas cu sechele accentuate (nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru o persoana bolnava !! ALINUKU ALINUKU Salut , as dori sa stiu daca se da ceva ajutor financiar de la stat pentru o persoana bolnava de urmatorul diagnostic: ... (vezi toată discuția)
Ingrijitor de persoane cu dezabilitati adrianady adrianady Buna seara,am si eu o intrebare: o vecina are pe mama ei bolnava ,batrana, nu mai cunoaste persoane,deci are si o boala psihica,..pleaca de acasa foarte des,se ... (vezi toată discuția)