avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dacă sunt pe lista unui partid la consilieri locali ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dacă sunt pe lista unui partid la consilieri locali nu pot fi ...

Dacă sunt pe lista unui partid la consilieri locali nu pot fi operator pe calculator la alegerile locale? Este incompatibilitate? Conform carei legi sau hotărâri?

Alte discuții în legătură

Alergeri locale alinauim alinauim As dori sa stiu daca o persoana a participat la cursul de operator calculator in sectia de votare poate fi trecut pe lista de consilieri locali pentru ... (vezi toată discuția)
In cazul excuderi unui membru din partid, ce sanse are acesta de a ramine consilier local? ionelpop ionelpop In cazul excluderi unui membru din partid, ce sanse are acesta de a ramine consilier local? Ce poate face Consiliul Local pentu a sprijini acesta ? (vezi toată discuția)
Demisie consilier local bihoreanca bihoreanca buna ziua.in 2008 am obtinut un mandat de consiler local dar, dupa 3 luni am demisionat din functie din motive personale caci m-am stabilit temporar impreuna ... (vezi toată discuția)