avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... expertiza contabila
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

expertiza contabila

buna ziua ,expertiza contabila de care vorbeam acum mai mult timp a iesit .in aceasta au iesit multi locatari cu datorii mai mari decit cele care sint in listele pe care le intocmea fosta administratora.si fosta administratora este trecuta in aceasta expertiza contabila extrajuridiciara cu o datorie de 30000 lei .intrebarile pe care le am sint: 1.cei care apar cu datoriii din cauza ca nu au adus chitantele pe care le au primit cind au platit intretinerea pot fi pusi la plata daca nu aduc chitante doveditoare (mentionez ca expertiza sa facut cu cotoarele de chitante care sau gasit si cu chitantele care au fost cerute de la proprietari in scopul reconstituirii fiselor de apartament) 2.alta intrebare este aceasta expertiza extrajuridiciara poate fi folosita in instanta?
3.fondul de rulment trebuie sa apara in pasiv sau activ?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 23:25, 9 Ianuarie 2010
Da, @anyme se referea la locul unde este explicit exprimat fondul de rulment, adica la pasiv. Sigur ca banii efectivi se regasesc in activ (in casa sau in banca sau in plati facute cu facturi inca nepuse pe liste)
s.c.serv ad loc s.r.l. a scris:

Vedeti Ordin 1969/2007, privind reglementari contabile, situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv.
Expertiza contabila judiciara poate fi probata in instanta, corpul expertilor contabili autorizati CECAR.

Ati trimis omul sa invete. Puteati sa-l trimiteti si la facultate. Dar raspunsul nu l-ati dat cu privire la locul unde se consemnaeza fondul de rulment in situatia A-P.
Iar fraza a 2-a nu are logica. Expertixa contabila nu se probeaza in instanta ci poate constitui proba in instanta.
Apreciez unele raspunsuri postate de dv, dar pe altele, ca acesta, NU!
multumesc mult pentru raspunsuri
claudiuklf a scris:

buna ziua ,expertiza contabila de care vorbeam acum mai mult timp a iesit .in aceasta au iesit multi locatari cu datorii mai mari decit cele care sint in listele pe care le intocmea fosta administratora.si fosta administratora este trecuta in aceasta expertiza contabila extrajuridiciara cu o datorie de 30000 lei .intrebarile pe care le am sint: 1.cei care apar cu datoriii din cauza ca nu au adus chitantele pe care le au primit cind au platit intretinerea pot fi pusi la plata daca nu aduc chitante doveditoare (mentionez ca expertiza sa facut cu cotoarele de chitante care sau gasit si cu chitantele care au fost cerute de la proprietari in scopul reconstituirii fiselor de apartament) 2.alta intrebare este aceasta expertiza extrajuridiciara poate fi folosita in instanta?
3.fondul de rulment trebuie sa apara in pasiv sau activ?
va multumesc anticipat

cum a ti reusit sa faceti o expertiza contabila ?
care sunt pasi de urmat ?
si cat va costat ?
multumesc anticipat pentru raspuns
Doamna Eliza,
La cate probleme aveti... expertiza contabila va mai trebuie. Este foarte scumpa si costurile le suportati dvs., nimeni altcineva.

Alte discuții în legătură

Cine plateste o expertiza refuzata? mitu eugenia mitu eugenia buna ziua, va rog mult daca poate cineva sa-mi spuna si mie ce am de facut in urmatoarea situatie: - am fost administrator la un bloc pana in ... (vezi toată discuția)
Valoare expertiza financiar-contabila pentru asociatie propietari ellyna_57 ellyna_57 Care este valoarea unei expertize financiar contabile a unei asociatii de propietari de 136 de apartamente ? (vezi toată discuția)
Intocmire balanta in partida simpla pt asoc proprietari andreiadmin andreiadmin Va rog sa ma ajutati in legatura cu intocmirea unei balante in partida simpla pentru o asociatie de proprietari la o scara de bloc: 1. la Activ ... (vezi toată discuția)