avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului - de ce este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului - de ce este influentata?

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca indemnizatia pentru cresterea copilului poate fi influentata de altceva decat de venituri profesionale ale parintelui care il ingrijeste!
Din ce sunt formate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit?
As vrea sa stiu daca contractele de colaborare(ex.publicitate, merchandising, etc) pot genera venituri profesionale si pot influenta indemnizatia pentru cresterea copilului.
Cum se impoziteaza veniturile din contracte de colaborare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BG , utilizator 09:01, 22 Decembrie 2009
Iertati-mi lipsa de cunostinte in domeniu, dar cum sunt inregistrate veniturile la Fisc?
Eu trebuie sa declar veniturile sau societatea cu care am avut contract de colaborare?Multumesc!
buna ziua, in cazul in care angajatorul nu a platit darile la stat, ma influenteaza atunci cand fac cererea pentru indemnizatie crestere copil? va multumesc
BG:
Mergeti la Fisc, inregistrati conventia, completati formularul tip si paltiti impozitele legale aferente. Functionarii de acolo va vor lamuri.

maryloo:
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de plata contributiilor legale da catre angajator.
tudorvaleriu a scris:

BG:
Mergeti la Fisc, inregistrati conventia, completati formularul tip si paltiti impozitele legale aferente. Functionarii de acolo va vor lamuri.

maryloo:
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de plata contributiilor legale da catre angajator.

multumesc mult de tot
Multumesc domnule Tudor Valeriu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la indemnizatie pt crestere copil taky_mika taky_mika urgent!!! va rog frumos cine poate sa-mi raspunda .am fost angajata la o societate timp de 13 luni pe cartea de munca iar incepand de azi am fost data in somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in varsta de pana la 2 ani elusca elusca Ce inseamna: \"Persoanele care sunt indreptatite sa beneficieze de indemnizatie pentru cresterea copilului, reglementata de prezenta ordonanta de urgenta, si ... (vezi toată discuția)
Venituri pentru indemnizatie crestere copil bogdana_trambitas bogdana_trambitas veniturile din chirii se iau in calculul indemnizatiei pentru crestere copil, alaturi de salariu? (vezi toată discuția)