Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
1-Reprezentantul legl al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie si nu administratorul de imobil care este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie
2-Procedura tehnica de executat reabilitarea si eficientizarea termica a imobilelor de locuit implica interventii strict asupra partii comune de imobil ,respectiv exteriorului
Nu se intervine asupra partii individuale,respectiv izolatie interioara,parchet,etc
3-Reabilitatrea termica a imobilelor obliga executarea izolarii termice a intregii parti comune =fatada blocului cu aceleasi materiale ,cu aceiasi tamplarie termopan
Nu ati precizat concret motivul pentru care vi s-a comunicat necesitatea "daramarii balconului " atat timp cat modificarile dv au parcurs procedura de autorizare
Daca ati executat interventii neautorizate care au schimbat aspectul exteriorul al blocului,posibil ca acesta sa constituie motivul pentru care vi s-a comunicat ca urmeaza sa se intervina asupra balconului
la exteriorul balconului noi nu am intervenit,
nu am respectat procedura de reabilitare conform proiectului.
1-Nu am sustinut ca ati intervenit la exteriorul balconului,atat timp cat ati precizat ca ati executat imbunatairi de interior =eliminat usa de acces placat cu parchet izolat interiorul balconului
2-Afirmatila exteriorul balconului noi nu am intervenit,
Revenitinu am respectat procedura de reabilitare conform proiectului.
Pana la urma care este situatia reala??