Buna ziua.
Va rog, am nevoie de o indrumare pentru a sti unde sa ma adresez in urmatoarea speta: nora mea a lucrat timp de 2 luni ca vanzatoare la un magazin. Apoi si-a dat demisia, angajandu-se in alta parte. Dupa o luna de lucru acolo, fiul meu a fost depistat pozitiv COVID.Prin urmare el si nora mea au fost izolati la domiciliu timp de 14 luni. Au fost cautati si verificati atat de catre Politie, cat si de catre DSP.
Acum, pentru eliberarea certificatului medical, medicul de familie are nevoie de o adeverinta de la ultimul loc de munca (la magazinul unde a lucrat ca vanzatoare) privind zilele de concediu medical avute in ultimele 12 luni.
Problema este ca acea sefa de magazin (contabila nu se stie cine asi unde este) NU VREA sa ii elibereze adeverinta aceasta. Pur si simplu nu vrea sa fie gasita, salariatii avand interdictie sa spuna unde este.
In aceste conditii, nora mea risca sa nu primeasca acel concediu medical si va fi trecuta in concediu fara plata.
Chiar asa? Suntem la mana unor neica nimeni, daca vrea sau nu vrea?
Mentionez ca fata nu a creat nicio problema in acel scurt timp cat a fost angajata la magazin.
Unde ne putem adresa sa obtinem acea adeverinta pentru concediul medical? Nu se poate sa ramana asa.
Multumesc!
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai mult ca sigur nora dvs. a lucrat "la negru", neavând contract de munca înregistrat legal. Asta ar fi explicația. Cred că puteți să-i amenințați ca veți reclama la ITM. Sau chiar s-o faceți.
1. Potrivit art.7 alin.6 din HG nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, “la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate,sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
HG 905/2017
art.7
.....
(5) Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 300 lei la 1.000 lei încălcarea de către angajator a prevederilor art. 7 alin. (3) - (6).
(6) Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor angajatorilor se fac de către inspectorii de muncă.
2. Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Toata chestia asta este din cauza indolentei autoritatilor. Pentru ce sa ai nevoie de adeverinte peste adeverinte pentru un concediu medical? Nu exista baze de date? Legi facute cu capul in anii '80 si aplicate in mileniul 3. Si legile facute acum, tot cu capul in anii '80 se fac. Probabil doar asa isi poate justifica existenta armata de bugetari.
Resurse umane
Popovici Alina
Este normal sa ceri i adeverința la angajator su el.sa nu o elibereze? Am nevoie de adeverința pt medic de familie pt medical am cerut de marti adeverința ... (vezi toată discuția)