gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 bocos 
	    	Utilizator

bocos 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Loredanalina	                   

Buna ziua...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in divort care se desfasoara in Romania(amandoi lucrand ... (vezi toată discuția)
	                    Loredanalina	                   

Buna ziua...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in divort care se desfasoara in Romania(amandoi lucrand ... (vezi toată discuția)

Tutelea	                   

Am și eu o poveste tristă.locuiesc în Germania și am doi copii născuți aici unul de 4 ani și unul de 9 ani,eu lucrez șofer de 8 ani in germania și ... (vezi toată discuția)
	                    Tutelea	                   

Am și eu o poveste tristă.locuiesc în Germania și am doi copii născuți aici unul de 4 ani și unul de 9 ani,eu lucrez șofer de 8 ani in germania și ... (vezi toată discuția)

suciu_diana	                   

In cazul unui divorț la notar, poate soțul sa refuze că pe lângă pensie să plătească cotă-parte la creșă privata, unde deja e înscris copilul?  (vezi toată discuția)
	                    suciu_diana	                   

In cazul unui divorț la notar, poate soțul sa refuze că pe lângă pensie să plătească cotă-parte la creșă privata, unde deja e înscris copilul?  (vezi toată discuția)