avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ! In data de 26.08.2020 am fost agresată ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ! In data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic ...

Buna seara !
In data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic de o individa (pentru ca nu am avut condițiile necesare sa o las sa vireze la stânga de pe banda din dreapta )care apoi m-a urmărit pana am oprit mașina in locul unde aveam destinația . A coborât din mașina sa și a venit efectiv și m a tras din mașina de par și m a tarat pe jos provocându mi leziuni la nivelul picioarelor și al mâinilor ca mai apoi sa ma lovească cu pumnii in zona capului, gâtului și a fetei provocându mi deasemenea leziuni ușoare la nivelul buzelor și al obrajilor .
In mai puțin de 1 minut au venit 3 bărbați și au luat o de pe mine , unul din ei impingand-o și aceasta căzând pe mâna si fisurandu și osul apoi acuzându ma ca eu i-am prins mâna la portiera .am sunat la 112 am făcut plângere in baza legii 101 la îndrumarea polițistului constatator. Am reușit sa obțin imaginile dea o camera a unui locatar din blocul din apropiere unde se vede clar întâmplarea . Ulterior am mers la UPU, la medicina legală, am sa urmez și câteva ședințe la un psiholog iar după ce mi se eliberează certificatul de la IML vreau sa fac toate demersurile pentru a o acționa in instanța .
Credeți ca voi putea sa obțin daune morale și materiale ? ( mi a distrus o pereche de ochelari și telefonul mi s a spart). Ce pedeapsa ar putea primi ? Și cam ce daune as putea sa cer ?
Cel mai recent răspuns: IuliaNiuli1 , utilizator 12:54, 15 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! in data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic ... IuliaNiuli1 IuliaNiuli1 Buna seara ! In data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic de o individa (pentru ca nu am avut condițiile necesare sa o las sa vireze la stânga de pe ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Buna seara Am avut un incident cu un betiv minor si mi-am scos certificat medico-legal. As vrea sa stiu si eu care sunt masurile care se pot lua de aici in ... (vezi toată discuția)
Daune morale accident auto Camelia Bogdan Camelia Bogdan In urma cu câteva zile am avut un accident auto usor cu un alt autoturism, vina fiind a mea. Pasagerul din dreapta mașinii pe care am lovit-o a fost ... (vezi toată discuția)