Alina Eduard 
	    	Utilizator

Alina Eduard 
	    	Utilizator	    

Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la ICIM Brasov-inteprindere de constructii industriale si montaje. Am nevoie de vechimea in munca pentru aceea perioada pentru dosarul de pensie. Cum trebuie sa procedez? Tin sa mentionez ca locuiesc in Constanta.
Va multumesc!
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 je-je	                   

Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)
	                    je-je	                   

Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)

Pajou georgeta	                   

Buna ziua,daca aveti in arhiva dv. acte si documente din perioada....01/03/1981.   pana la 01/10/1981. ....M- ar intéressant pentru pensie ,sa dovedesc ca am ... (vezi toată discuția)
	                    Pajou georgeta	                   

Buna ziua,daca aveti in arhiva dv. acte si documente din perioada....01/03/1981.   pana la 01/10/1981. ....M- ar intéressant pentru pensie ,sa dovedesc ca am ... (vezi toată discuția)

Silvestrub	                   

Buna ziua, in legatura cu pensia de la Trust Instalatii Montaje Brasov, si nu stim de unde sa adun actele, as avea nevoie de o adresa pentru a lua legautra. ... (vezi toată discuția)
	                    Silvestrub	                   

Buna ziua, in legatura cu pensia de la Trust Instalatii Montaje Brasov, si nu stim de unde sa adun actele, as avea nevoie de o adresa pentru a lua legautra. ... (vezi toată discuția)