avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua As avea 2 intrebari. 1. De la ce varsta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua As avea 2 intrebari. 1. De la ce varsta trebuie trecut ...

buna ziua
As avea 2 intrebari.
1. De la ce varsta trebuie trecut minorul la intretinerea blocului? Daca se poate si un link cu legea respectiva aprobata si publicata
2. Au voie sa monteze camere de supraveghere in liftul blocului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 16 Septembrie 2020
A disparut prevederea cu scutirea, din vechea lege 230/2007,

Posibilitatea exonerarii de la plata cheltuielilor comune de intretinere a minorilor pana la 3 ani a fost dispusa prin disp L nr. 67/2017 pentru completarea art 47 L nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, care prevede exceptarea de la plata întreţinerii a copiilor cu vârsta de până la 3 ani.,aplicarea scutirii fiind c la aprecierea asociaţiei de proprietari prin hotararea adunarii generale
In 2018 L nr 230/2007 a fost abrogata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copiilor sub 3 ani de la taxe AlexaRotaru AlexaRotaru Buna seara va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.In 22.04.2017,articolul 47 din Legea 230/2007 a fost completat de articolul unic din Legea 67/2017 care ... (vezi toată discuția)
Am voie sa instalez o camera de supraveghere in casa scarii? adina85 adina85 Buna seara sunt putin nedumerita am voie sa instalez o camera de supraveghere in casa scarii care sa bata pe usa apartamentului meu?imi trebuie acordul cuiva? (vezi toată discuția)