avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Valoare franc-aur ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Valoare franc-aur ?

Conform CONVENŢIE din 19 mai 1956
referitoare la contractul de transport internaţional de mărfuri pe şosele (CMR*), cuantumul despăgubirii nu poate depăşi 25 franci per kilogram de greutate bruta lipsa. Prin franc se înţelege francul-aur, cu greutatea de 10/31 grame şi conţinut de fîneţe de 0,900. Intrebarea este: Care este valoarea unui franc-aur? unde o pot gasi sau calcula? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 19:20, 17 Septembrie 2020
stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 451 /1972 - similaritate cu decretul 429/1972 discover discover Buna seara , am o problema in a intelege diferenta intre cele doua decrete . Ma puteti ajuta sa inteleg , sa vad care e diferenta dintre ele ...mie ... (vezi toată discuția)
Trasnport international. marfa abandonata. Alvaro Liniers Alvaro Liniers Vreau sa ştiu care sunt normele aplicabile la situaţia în care un transportist (naviera) atunci cînd nimeni ia marfa la vama, poate sa îsi deschida ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie dreptul de a solicita despagubire? morio morio Buna seara, As avea nevoie de un raspuns intr-o problema legata de transport de marfuri. Marfa ajunge la destinatie avariata, se scrie pe CMR ca exista ... (vezi toată discuția)