avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Participare alegeri locale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Participare alegeri locale

Salutari,zilele trecute ma inscrisesem ca sa particip la alegerile locale. Nu stiam exact daca o sa intru sau nu,ceea ce nu ar fi fost neaparat o problema. Problema totusi a venit cand azi dimineata am primit un telefon de la o doamna de la psd care a zis ca "daca aduceti o lista cu 10 votanti(nume,adresa,telefon) aveti o sansa in plus sa fiti ales".
Acest lucru nu este de incidenta penalului intrucat ar fi un fel de mita ce trebuie sa o aduc pentru a "ocupa" un post?
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
TheodorG1, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:17, 17 Septembrie 2020
nu inteleg de ce vi se pare asa.. cred ca nu dati suficiente detalii despre situtia.. 10 votanti pt cine? ce post, daca urma sa fiti ales si nicidecum pus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sunt cei 3 milioane de romani care au semnat pentru referendum? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ridic aceasta intrebare intrucat imi pare o dovada de neseriozitate sa propui un referendum si apoi sa nu mergi la vot. 3 milioane de oameni nu ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune fara acte verificate de cenzor giv giv Buna ziua. Devin din ce în ce mai activ în aceste arii ale forumului. Avem o speța detaliata ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma!! transfer de bani micutzu1989 micutzu1989 Am intrat intr-o incurcatura legata de inselaciune, un fost prieten imi trimitea bani pe card si eu trimiteam mai departe la alte persoane mentionate de el, ... (vezi toată discuția)