avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua!Am urmatoarea problema:Tatal meu are un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua!Am urmatoarea problema:Tatal meu are un imprumut la ...

Buna ziua!Am urmatoarea problema:Tatal meu are un imprumut la o banca in 2010 a facut imprumut in 2015 refinantare,in 2020 in februarie a decedat!Creditul trb sa l termine in noiembrie 2020!Are asigurare de viata!Am dus toate documentele(fisa medicala de la medicul de familie din 2010 in 2020!Tatal meu a facut infarct!A avut o scrisoare medicala doar in 2019!Acum dupa 6 luni am primit raspuns ca vor de la medicul de familie o adeverinta de cand a avut tensiune HTA!Si se mentioneaza ca din 2006!Cred ca incearca sa se lege de orice ca sa nu dea asigurarea!Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: EricAndrei , utilizator 10:46, 18 Septembrie 2020
Le puteti trimite si acel document, daca-l aveti.
Daca nu va intelegeti amiabil... discutati cu un avocat si mergeti in instanta ( o sa recuperati onorariul platit avocatului de la dumnealor, daca o sa castigati procesul).
Multumesc!

Ionut.ion a scris:

Le puteti trimite si acel document, daca-l aveti.
Daca nu va intelegeti amiabil... discutati cu un avocat si mergeti in instanta ( o sa recuperati onorariul platit avocatului de la dumnealor, daca o sa castigati procesul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei firme de avocatura diana69 diana69 Buna ziua! Am semnat un contract de asistenta juridica cu o firma de avocatura pentru redactarea,semnarea si depunerea unei actiuni CEDO in aug 2019. In dec ... (vezi toată discuția)
Se poate lupta cu un i.f.n.? Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro O poveste reala Doi pensionari, sot si sotie, au achizitionat in urma cu 20 de ani un apartament pe care il detineau in proportie de 50 la suta fiecare. Au ... (vezi toată discuția)