avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 132/2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 132/2020

Buna ziua,

Am o intrebare referitor la ajutorul de la stat conform OUG 132/2020 in valoare de 2500 Ron. De ex: Intr-o companie angajatii lucreaza in regim de telemunca inca din 2019 (s-au intocmit acte aditionale prin care li se da voie salariatilor sa lucreze de acasa o zi /saptamana). Mentionez ca actele aditionale sunt inregistrate in Revisal. Pe perioada starii de urgenta nu s-au intocmit alte acte aditionale, exista numai o decizie a angajatorului prin care salariatii au fost anuntati ca vor lucra de acasa in regim de telemunca pe toata perioada starii de urgenta.
Intrebarea este: Angajatorul poate solicita banii de la stat?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: andreea.anghel1 , utilizator 11:52, 21 Septembrie 2020
In opinia mea, angajatorul poate solicita acordarea unui sprijin financiar în valoare de 2.500 lei în scopul achiziționării de pachete de bunuri și servicii tehnologice necesare desfășurării activității în regim de telemuncă.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inteles ca se poate modifica prin act aditional contractul ... goplanet goplanet Am inteles ca se poate modifica prin act aditional contractul indi idual si trimite in telemunca. Angajatorul, in aceasta situatie nu trebuie sa asigure ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă ... Popovici Alina Popovici Alina Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă în regim de telemunca , pot beneficia de un ajutor de la stat ? As dori sa știu ... (vezi toată discuția)
Cum poti cheltui cei 2500 lei per angajat din grantul pentru ... Mr. M Mr. M Ordonanta spune ca poti cheltui cei 2500 lei pentru achizitionarea de laptop sau notebook, tabletă, smartphone, periferice aferente celor de mai sus, ... (vezi toată discuția)