Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 132/2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 132/2020

Buna ziua,

Am o intrebare referitor la ajutorul de la stat conform OUG 132/2020 in valoare de 2500 Ron. De ex: Intr-o companie angajatii lucreaza in regim de telemunca inca din 2019 (s-au intocmit acte aditionale prin care li se da voie salariatilor sa lucreze de acasa o zi /saptamana). Mentionez ca actele aditionale sunt inregistrate in Revisal. Pe perioada starii de urgenta nu s-au intocmit alte acte aditionale, exista numai o decizie a angajatorului prin care salariatii au fost anuntati ca vor lucra de acasa in regim de telemunca pe toata perioada starii de urgenta.
Intrebarea este: Angajatorul poate solicita banii de la stat?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: andreea.anghel1 , utilizator 11:52, 21 Septembrie 2020
In opinia mea, angajatorul poate solicita acordarea unui sprijin financiar în valoare de 2.500 lei în scopul achiziționării de pachete de bunuri și servicii tehnologice necesare desfășurării activității în regim de telemuncă.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă ... Popovici Alina Popovici Alina Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă în regim de telemunca , pot beneficia de un ajutor de la stat ? As dori sa știu ... (vezi toată discuția)
Sprijin financiar telemunca in perioada starii de alerta Andrei_B3001 Andrei_B3001 Se acorda cei 2.500 lei sprijin financiar pentru telemunca si in perioada starii de alerta sau numai pentru ce a fost in perioada starii de urgenta? (vezi toată discuția)
2500 ron/angajat -telemunca fmandru nehemiahsecurity fmandru nehemiahsecurity Buna ziua. Pentru justificarea achizitionarii de echipamente IT , pentru cei 2500 lei/angajat care a lucrat in sistem de telemunca in starea de urgenta se pot ... (vezi toată discuția)