avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cineva are nevoie urgenta de ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cineva are nevoie urgenta de ajutor

Buna ziua
Cunosc o doamna care are nevoie de ajutor cu un sfat. Respectiva doamna castiga de 3 ori mai mult fata de sotul sau, plateste din banii ei rata la casa si masina plus inca alte 2 sau 3 credite. Sotul sau nu participa la aceste cheltuieli, insa din cauza ca nu si-a achitat datoriile la stat (este PFA), ANAF a pus sechestru asigurator pe locuinta platita de sotie. Cred ca deja banuiti intrebarea: doamna poate face ceva pt a nu ajunge in strada din cauza sotului sau (de care a intentionat sa divorteze mai demult)? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
emil6702, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:34, 22 Septembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partaj in timpul casatoriei, Atentie ca banii incasati sunt comuni. Discutia serioasa trebuie purtata in familie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Simona RR Simona RR Buna ziua, Am urmatoarea problema. Intentionez sa depun actele de divort. In timpul casatoriei am cumparat impreuna cu sotul un apartament prin programul ... (vezi toată discuția)
datoriile sotului ma pot afecta? Anne28 Anne28 Buna ziua, sotul meu are datorii la banca, (ca persoana fizica) si va rog sa-mi spuneti daca acest lucru ma poate afecta si pe mine. Eu detin o masina ... (vezi toată discuția)
Nehotarare - cum facem partajul? ADANNA ADANNA Buna seara, In curand vom incepe procesul de divort si, drept sa va spun, legat de partaj, nu stiu cum e mai bine ptr copiii mei... Desi am vb cu un ... (vezi toată discuția)