avocattop a scris:
Cred ca este alocatia de stat pe un an intreg pentru minor, pe anul 2009. Copilul nu a primit alocatie de la stat?
Sau tatal minorului a riicat acesti bani in numele copilului?
Alocatia de stat a fost pe numele tatalui.Nu, nu el a ridicat banii ci copilul. Alocatia de stat pe un an intreg este de 504 lei, dar momentan copilul nu o mai primeste, pentru ca a implinit 18 ani si cei de la scoala au intarziat cu depunerea dosarelor.
Inca nu am introdus dosarul pentru pensie de intretinere, deoarece ne-am inteles sa imi dea o anumita suma, dar calculata pe adeverinta eliberata de catre institutia unde lucreaza, adeverinta pe care am dorit sa o depun la tribunal in cadrul procesului de divort, pensie de intretinere si tranzactie. A trebuit sa renunt la pensia de intretinere, deoarece copilul implinise 18 ani si fiind major, el trebuie sa depuna dosar pentru pensia de intretinere.
Intrebarea mea este, daca salariul trecut de el in declaratia de avere este mai mare decat cel trecut pe adeverinta, in eventualitatea ca el nu isi tine promisiunea de ai da copilului acea suma de bani, declaratia poate sa dovedeasca ca adeverinta eliberata, nu are salariul real si sa o folosesc in instanta?