avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! Am încercat să fac un împrumut online ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! Am încercat să fac un împrumut online la o bancă ...

Bună seara! Am încercat să fac un împrumut online la o bancă pe nume mona credit bank și când trebuia să îmi citeze banii în cont mi-au cerut aproape 400de euro garanție. Cand am spus că nu le pot da acești bani, au început să mă amenințe că au adresa mea și mă vor găsi. Le-am trimis o copie de CI și am semnat un contract trimis de ei. Ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:22, 26 Septembrie 2020
nimic. amenintati-i si dvs ca va duceti la politie.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Este teapa. Daca platiti acei 400 de euro, nu vedeti niciun ban. Inainte de a semna documente si inainte de a incepe demersuri este indicat sa verificati denumirile "bancilor".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E țeapă sau nu? Ionutzy95 Ionutzy95 Am găsit sa fac un împrumut la o banca online mia făcut gen un cont mi a băgat în contul ala suma ceruta ca împrumut și când dau sa fac transfer pe ... (vezi toată discuția)
Bani imprumut cu solicitare avans - teapa? dumitrugeorge91 dumitrugeorge91 Buna ziua! Am si eu o problema. Sunt intr-un impas financiar foarte mare. Am nevoie urgenta de 1000 de euro. Si am gasit-o o persoana pe internet care imi ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa - pierd avansul din cauza bancii catalin182 catalin182 Buna ziua, In urma cu 2 luni am inceput sa depun actele pentru a obtine un credit prima casa la bank. In urma analizei preliminare rezulta ca ma incadrez fara ... (vezi toată discuția)