avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am făcut contestație la o amenda de contravenție ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am făcut contestație la o amenda de contravenție pentru injurii ...

Am făcut contestație la o amenda de contravenție pentru injurii și cuvinte jignitoare. Dacă mi-a venit citație de la Tribunal, mai trebuie să depun vreun act înainte de înfățișare?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 10:03, 30 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cum ați formulat contestația și dacă mai trebuie dovedite niște susțineri. Dacă aveți toate actele în regulă, nu mai trebuie nimic. Dar nu vă pot spune dacă totul este în regulă dacă nu văd dosarul.
Ce vă mai recomand - dacă nu vreți să vă prezentați la termen, sau nu puteți, faceți cerere de judecare în lipsă, în caz contrar se suspendă dosarul și trebuie să faceți cerere de repunere pe rol, plătiți iar taxă de timbru și tot așa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol cerere de divort smihaelasimona smihaelasimona Din cauza unor probleme nu m-am prezentat la a doua infatisare la divort,acesta din urma s-a suspendat.Cum pot sa repun cererea de divort pe rol si cum se ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pentru trecere prin loc nepermis andreicotun andreicotun Buna seara!Am depus acum 3 luni o contestatie contra unui proces verbal primit pentru traversare prin loc nepermis.Am primit ieri citatie ca pe data de 5 ... (vezi toată discuția)
Divort stochelrodu stochelrodu Sunt in divort cu sotia si nu ne-am prezentat la tribunal la data stabilita si acum s-a suspendat. Eu sunt in puscarie si nu am cum sa ajung acolo, ce trebuie ... (vezi toată discuția)