avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... efectuez c.f.p la o primarie unde lucrez in functia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

efectuez c.f.p la o primarie unde lucrez in functia de inspector ...

efectuez c.f.p la o primarie unde lucrez in functia de inspector fiscal. Retributia pentru munca de inspector fiscal este la nivelul viceprimarului.(37 ani serviciu). Legea 153/2017 art. 15 spune ca persoana care exercita C.F.P beneficiaza de o majorare de 10% la salar. Eu inteleg ca acel 10% C.F.P nu este legat de retrib vice.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 30 Septembrie 2020
Intr-adevar, personalul care exercită activitatea de control financiar preventiv, pe perioada de exercitare a acesteia, beneficiază de o majorare a salariului de bază cu 10%.

Insa, nivelul veniturilor salariale se stabilește, în condițiile prevăzute de lege, fără a depăși nivelul indemnizației lunare a funcției de viceprimar sau, după caz, a indemnizației lunare a vicepreședintelui consiliului județean, sau, după caz, a viceprimarului municipiului București, corespunzător nivelului de organizare: comună, oraș, municipiu, sectoarele municipiului București, primăria generală a municipiului București, exclusiv majorările prevăzute la art. 16 alin. (2) din Legea 153/2017, cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate în bugetele de venituri și cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare romica boss romica boss dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului. (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul ... buiavasi buiavasi Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul aspect: in temeiul prevederilor art. 11 alin. (4) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint ... Angela Raducan Angela Raducan Buna ziua. Lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint incadrat tin si C.F.P. Pentru aceasta munca nu sint platit pe motiv ca depasesc salariul ... (vezi toată discuția)