avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Edificare constructie Am solicitat zilele ieri ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Edificare constructie Am solicitat zilele ieri eliberarea unui ...

Edificare constructie

Am solicitat zilele ieri eliberarea unui certificat de atestare a edificarii contructiei unde mi s-a trecut gresit (cat si in urma unor masuratori gresite) suprafata de 97 mp. Eu in acte si conform proiect am 92 mp. Daca ma adresez primariei, pot obtine o rectificare din partea lor? Sau cum se procedeaza pt anularea/rectificarea unui certificat de atestare a edificarii constructiei?
Cel mai recent răspuns: Mz11 , utilizator 12:51, 11 Octombrie 2020
rectificarile/ anularile se cer prin instanta

Stiu ca poate suna pueril, dar dureaza mult o astfel de procedura pentru solutionare?
Antoanela Geaman a scris:

rectificarile/ anularile se cer prin instanta

Depinde de caz, instanta...daca sunt toate probele se poate judeca la primul termen....oricum, durează cel puțin 2-3 luni

Va multumesc mult!
Antoanela Geaman a scris:

Depinde de caz, instanta...daca sunt toate probele se poate judeca la primul termen....oricum, durează cel puțin 2-3 luni

Se poate face o documentatie noua care se depune la OCPI pentru actualizare baza de date . Termenul e cam acelasi , dar costuri mult mai putine.

Alte discuții în legătură

Modificare locuinta satprema satprema Buna ziua. Eu am cumparat o casa veche la tara si as vrea sa o prelungesc construind inca o camera. Am nevoie de autorizatie de la primarie pentru aceasta? Si ... (vezi toată discuția)
Inscriere initiala cadastru AlexandraMaria_87 AlexandraMaria_87 Buna ziua, Deoarece doresc sa contractez un credit imobiliar, am depus la banca in vederea obtinerii avizului juridic, documentele pt imobilul pe care ... (vezi toată discuția)
Edificare imobile construite fara autorizatie de constructie ady09 ady09 va rog sa-mi spuneti prevederile legale cu privire la modalitatile de edificare a unui imobil construit fara autorizatie de constructie , cladire construita ... (vezi toată discuția)