avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună dimineața! În ce condiții se poate tine o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună dimineața! În ce condiții se poate tine o adunare generala ...

Bună dimineața!
În ce condiții se poate tine o adunare generala a unei asociații de proprietari în condițiile actuale de pandemie ?
Președintele asociației susține ca nu este legal sa se țină in aceasta perioadă, cu toate ca avem diverse probleme urgente ale blocului care trebuie votate în Adunarea generala
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:58, 2 Octombrie 2020
O discutie recenta, cu aproape acelasi subiect:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Cu părere de rău nu m-a ajutat foarte mult articolul indicat de d. voastră ...așa ca revin cu întrebarea. ..Pe timpul stării de alerta se pot tine adunări generale ale Asociațiilor de proprietari?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, legea n va oprește. Fizic trebuie sa găsiți un spațiu deschis, parc, spațiu verde etc. Altfel va mutați in online, de aia v-am trimis la articol.
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se organizeaza adunarile generale ale asociatiilor de proprietari ... alex_bis alex_bis Cum se organizeaza adunarile generale ale asociatiilor de proprietari in perioada starii de alerta / urgenta? Este posibil ca in locul acestora sa fie adoptate ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul legal pt.desfasurarea unei adunari generale ... ileanaileana ileanaileana Care este temeiul legal pt.desfasurarea unei adunari generale la momentul actual, august 2021? La momentul actual este in vigoare Hotararea 826/5 august ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari adidanni adidanni Adunarea generală a proprietarilor în ce condiții se poate desfășura. Momentan sunt blocate întâlnirile în nr mare de pers. Se poate vota on line prin ... (vezi toată discuția)