Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

garetbora 
	    	Utilizator

garetbora 
	    	Utilizator	    

Ati chemat dupa accident politia la fata locului?
 garetbora 
	    	Utilizator

garetbora 
	    	Utilizator	    

Ati chemat dupa accident politia la fata locului?
~ final discuție ~
 Klaus Klein	                   

Buna seara! Am o problema legata de un accident rutier.
In luna octombrie am fost accidentat pe trecerea de pietoni de un conducator auto in varsta de 86 de ... (vezi toată discuția)
	                    Klaus Klein	                   

Buna seara! Am o problema legata de un accident rutier.
In luna octombrie am fost accidentat pe trecerea de pietoni de un conducator auto in varsta de 86 de ... (vezi toată discuția)

ciprita	                   

pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte ... (vezi toată discuția)
	                    ciprita	                   

pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte ... (vezi toată discuția)

buonaroti	                   

Buna ziua! Numele meu este Lucian si va solicit ajutorul in lamurirea unor probleme legate de un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a unei ... (vezi toată discuția)
	                    buonaroti	                   

Buna ziua! Numele meu este Lucian si va solicit ajutorul in lamurirea unor probleme legate de un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a unei ... (vezi toată discuția)