Pieton accidentat pe trecere sau fix lângă, fără să-l observ, era puțin băut, a fost proiectat în afara drumului pe partea din dreapta. Nu am frânat decât după ce am simțit că am lovit ceva pentru că nu l-am văzut. Banda de circulație cu 2 benzi pe sens, seara, întuneric, mașini parcate pe trotuare fix lângă trecere.... La spital victima a zis că ne înțelegem.... prezintă fracturi la ambele picioare. Ce pot face eu că șofer pentru a soluționa cat mai bine situația? Care sunt costurile unui avocat in acest sens?
Angajați-vă un avocat. Va trebui să se stabilească dacă dvs. sunteți vinovat de producerea accidentului. Există posibilitatea ca pietonului să-i aoparțină în eclusivitate vinovășia. Din informațiile furnizate nu pot să-mi formez nici cea mai vagă opinie.
ing. Ioan Ciobanu
Daca nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se dispune clasarea. Pentru despagubiri se poate indrepta la instanta civila. Despagubirile le plateste societatea de asigurare.
In același minut s-a solicitat poliție și ambulanță. Au venit 2 echipaje de poliție și unul de ambulanță. Ambulanță a sosit prima care a preluat victima...