avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a respins dosarul de pensie pentru că firma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a respins dosarul de pensie pentru că firma de arhivare ...

Bună ziua! Mi s-a respins dosarul de pensie pentru că firma de arhivare nu a depus declarația rectificare ,firma la care am lucrat nu mai este , oare e posibil așa cv la cnpp?Ce vina am eu ca angajat ? Ce se poate face?Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
danutm11, utilizator
Cel mai recent răspuns: danutm11 , utilizator 15:44, 5 Octombrie 2020
Mulțumesc frumos ! Atunci tot la instanță ajung .

Cornel Vasile a scris:

Declaratia nu o face firma de arhivare...

Într-adevăr, solutia este instanța.
Mulțumesc frumos !

Cornel Vasile a scris:

Într-adevăr, solutia este instanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta la pensionare atomulesei53 atomulesei53 nascut pe 01 nov. 1953 ; stagiul total de cotizare 33 ani 5 luni 5 zile din care 22 ani 11luni 17 zile grupa a ll de munca . Dupa un calculator de limita de ... (vezi toată discuția)
Mi s-a respins dosarul de pensionare de catre casa de pensii ... Giurjack Giurjack Mi s-a respins dosarul de pensionare de catre casa de pensii Constanta pe motiv ca societatea la care lucrez nu a platit grupele speciale pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Legea 172 2016 maryyus1 maryyus1 buna seara!!!! Tatal meu a lucrat ca electrician incadrat la grupa a 2 de munca. cand a depus dosarul de pensionare in anul 2015 cu adeverinte de la locul ... (vezi toată discuția)