avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura civila

buna ziua as avea si eu o intrebare.o prietena a fost concediata pe motiv de parasirea locului de munca cu 17 nemotivate dar neavand cercetare prealabila.a dat in judecata firma si a castigat anularea deciziei de concediere.intrebarea mea este :se anuleaza nemotivatele?pt ca angajatorul nu le-a anulat si i s-a predat statul de plata cu nemotivate.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 30 Decembrie 2009
Pentru a putea beneficia de indemnizatia de somaj trebuie sa aveti lucrate 12 luni in ultimele 24 de luni. Asa ca puteti sa alegeti (pentru completarea celor 12 luni) alte luni in locul celor in care aveti nemotivate.
multumesc foarte frumos si scuzati-mi insistenta
buna ziua.imi puteti spune aproximativ cat dureaza un proces pentru interpretare de sentinta(nerespectarea sentintei judecatoresti)?multumesc
Exact ce anume doriti sa stiti? Daca va referiti la comunicarea sentintei poate dura si o vesnicie! Cunosc o situatie recenta, cand tribunalul s-a pronuntat intr-o cauza civila si nici pana in momentul de fata nu a comunicat partilor sentinta!. Au trecut deja 2 luni de la pronuntare!
dorcea alina a scris:

buna ziua.imi puteti spune aproximativ cat dureaza un proces pentru interpretare de sentinta(nerespectarea sentintei judecatoresti)?multumesc

Banuiesc ca este vorba despre un proces penal avand ca obiect savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti.
In acest caz, nimeni nu va poate spune cu exactitate durata unui asemenea proces care poate dura de la cateva luni pana la cativa ani.

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva- in urma hotărârii definitive a ca brasov ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 Concediere abuziva- in urma hotărârii definitive a CA Brasov a fost anulata decizia de concediere pe baza presupuselor absente nemotivate, care s-au dovedit ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in litigii de munca (anulare decizie de concediere) liliaxinte liliaxinte Am fost angajata la o firma pana in septembrie 2012, cand am fost concediata ilegal. Din acest motiv am dat firma in judecata si am solicitat anularea ... (vezi toată discuția)
Reintegrare costel58 costel58 In urma castigarii unui proces de concediere s-a dispus reintegrarea pe pozitia detinuta anterior. Ulterior angajatorul,fara sa anunte, activeaza contractul ... (vezi toată discuția)