avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Vreau sa deschid un punct de lucru doar cu activitati de birou.Vom fi doi salariati care vor lucra si la punctul de lucru si la sediul social(principal).
Cum se declara punctul de lucru,trebuie declarat si la ANAF in localitatea punctului de lucru si cum se inregistreaza /dovedeste lucrul divizat(care nu poate fi delimitat precis) intre punctul de lucru si sediul principal?
Cel mai recent răspuns: grcata , utilizator 12:05, 6 Octombrie 2020
Din cunoștințele mele, faceți demersuri la ONRC - depuneți contractul de chirie/comodat pentru punctul de lucru + declarație privind activitățile pe care le veți desfășura - și apoi trebuie să iasă o dovadă de înregistrare a punctului de lucru. Cu acea dovadă trebuie să mergeți la ANAF și să vă ia în evidență.
Multumesc- si daca la punctul de lucru cu activitati de birou sunt sub 5 salariati(specific 2)?
Punctele de lucru se înregistrează chiar dacă aveți sub 5 salariați, diferă doar declarațiile pe care le depuneți la ANAF. Discutați și cu contabilul dumneavoastră pe această tema.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare/prestari servicii cu un club sportiv apopescu77 apopescu77 Buna ziua, avem un club sportiv si ma intereseaza cum pot angaja un colaborator in cazul in care acesta se ocupa de instruirea copiilor. Ii pot face contract ... (vezi toată discuția)
Eroare trimitere notificare expirare sediu social azlate azlate buna ziua am o problema cu sediul social expirat si automat declarerea firmei inactive de anaf. problema este ca nu am primit nici o notificare ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)