avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sora mea a beneficiat de ajutorul covid-19 cu toate ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sora mea a beneficiat de ajutorul covid-19 cu toate că a avut ...

Sora mea a beneficiat de ajutorul covid-19 cu toate că a avut firma radiata și lucra .
Acum i sa impus să îi înapoieze dar nu are posibilitatea . Are o fata e singura ,situația grea . Ce poate face ?
Cel mai recent răspuns: GeorgeTo , utilizator 07:10, 7 Octombrie 2020
Firma ia fost radiata din oficiu fara că ea sa știe .

GeorgeTo a scris:

Sora mea a beneficiat de ajutorul covid-19 cu toate că a avut firma radiata și lucra .
Acum i sa impus să îi înapoieze dar nu are posibilitatea . Are o fata e singura ,situația grea . Ce poate face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare,am si eu o intrebare,''am primit'' anul trecut o suma ... Cata1993 Cata1993 Salutare,am si eu o intrebare,\'\'am primit\'\' anul trecut o suma de 2000 de lei am pus intre ghilimele AM PRIMIT pentru ca eu nu am cerut aceea suma \'\'ca ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara procesul penal sorana_g sorana_g Buna ziua, doresc sa stiu cum se desfasoara procesul penal in prima instanta si ce trebuie sa faca avocatul din oficiu la termene ? multumesc. (vezi toată discuția)
Subventie incalzire ela.m ela.m locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru ... (vezi toată discuția)