avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am urmatoarea speta. Firma noastra are un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am urmatoarea speta. Firma noastra are un dosar de ...

Buna ziua. Am urmatoarea speta. Firma noastra are un dosar de esalonare. In perioada crizei generate de COVID 19, s-au facut plati, dar au ramas anumite sume de plata. Departamentul Juridic al firmei, in urma analizei documentelor, au considerat ca intrunim conditiile pentru a transmite la data de 30 septembrie 2020 notificarea privind intentia de restructurare a sumelor acumulate in perioada crizei. ANAF nu este de acord. Ma puteti ajuta, daca este posibila obtinerea restructurarii sumelor acumulate in perioada COVID 19, avand un dosar de esalonare pe rol?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 17:22, 7 Octombrie 2020
Bună ziua,

Îmi puteți da mai multe detalii, vă rog?
Apropo de notificarea de intenție de restructurare pe care ați făcut-o și pe care v-a respins-o ANAF (pe OG6/2019 ați făcut această cerere?) vă rog să-mi confirmați dacă ați trimis-o până pe 30 sept. 2020.
Aș avea nevoie să analizez actele comunicate către ANAF și răspunsul lor.
Bănuiesc că vreți să obțineți acum acea eșalonare anunțată acum câteva zile de Guvern, nu? Eșalonarea datoriilor fiscal-bugetare pe o perioadă de 12 luni.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
Cristina Filimon, Avocat
Buna. Nu a respins-o ANAF in mod oficial. Doar telefonic au sunat sa vada, avand in vedere dosarul de esalonare pe rol, cum de am considerat ca se poate obtine restructurarea sumelor acumulate in perioada crizei generate de COVID 19.
Bună seara! Dacă doriți asistență pe acest subiect, ca să putem aprofunda situația, mă puteți contacta. Trebuie văzut în concret, pe acte, ce ați depus la ANAF, pe ce temei și așa mai departe.

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
Cristina Filimon, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit GeorgescuRemus GeorgescuRemus Va deranjez cu o situatie: am un SRL neplatitor de TVA, taxe platite la zi, am avut 2 angajati in perioada 30 Noiembrie 2019-20 Martie 2020, datorita Covid-19 ... (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat- executare silita georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Detin un SRL care in anul 2020 a acumulat datorii la bugetul de stat. Am avut o esalonare simplificată, dar pentru ca suma lunara de plata era ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent , va rog Cristea.Mihaela Cristea.Mihaela Buna ziua ! Am facut o prostie si...... La inceputul anului am completat declaratia unica ptr asigurarea de sanatate . Pentru ca era o suma mare de platit si ... (vezi toată discuția)