avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Va rog mult sa-mi spuneti cum se calculeaza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Va rog mult sa-mi spuneti cum se calculeaza punctajul ...

Buna ziua
Va rog mult sa-mi spuneti cum se calculeaza punctajul lunar in cazul unei luni in care venitul este format din mai multe fractiuni, de exemplu:
- 18 zile am obtinut un venit de 1.781.763 lei
- 2 zile am obtinut un venit de 197.974 lei
salariul mediu brut cfm INS = 1.102.461 lei.

Cum se calculeaza punctajul pt o astfel de luna in care venitul este compus din mai multe fractiuni?

Va multumesc foarte mult. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:15, 8 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am crezut ca ;pot sa va ajut, dar m-am inselat.
Eu cred ca diferentele apar de la sporurile nepermanente.
Nu am de unde sti eu pentru ce venituri vi s-a retint si platit/virat CAS.
Avand cont la CNPP, puteti cere oricand lamuriri de la ei.
O precizare:
Calculele pe care le-ati facut se refera la punctajele lunare.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie și stagiu cotizare pensie Helioz Helioz Bună ziua, Am și eu o nelămurire, mai mult matematică. Am citit cu atenție legislațiile de pe CNPP legat de stagiul de cotizare și calculul ... (vezi toată discuția)
Neregularitate cnpp ! codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua, imi poate spune cineva daca exista vreo neregula la aceasta fisa de stagiu de cotizare lunara 2008 lunile ianuarie-mai .Am transcris exact de pe ... (vezi toată discuția)