Romeo Valentin 
	    	Expert judiciar

Romeo Valentin 
	    	Expert judiciar	    

Razvantog 
	    	Utilizator

Razvantog 
	    	Utilizator	    

Razvantog 
	    	Utilizator

Razvantog 
	    	Utilizator	    

Razvantog, utilizator
 Razvantog, utilizator 	
			~ final discuție ~
 raresh	                   

Buna ziua,
Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)
	                    raresh	                   

Buna ziua,
Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)

gabrielsolon	                   

am un teren extravilan si vreau sa il imprejmuiesc lam dobandit mostenire de la tata dar un nepot de al lui spune ca la cumparat cu antecontract iar eu vreau ... (vezi toată discuția)
	                    gabrielsolon	                   

am un teren extravilan si vreau sa il imprejmuiesc lam dobandit mostenire de la tata dar un nepot de al lui spune ca la cumparat cu antecontract iar eu vreau ... (vezi toată discuția)

Marlen Marlene	                   

Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 vile care are drum de servitute. Duplexul este imprejmuit pe 3 parti cu gard, doar terenul din fata ... (vezi toată discuția)
	                    Marlen Marlene	                   

Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 vile care are drum de servitute. Duplexul este imprejmuit pe 3 parti cu gard, doar terenul din fata ... (vezi toată discuția)