Alina230518 
	    	Utilizator

Alina230518 
	    	Utilizator	    

Nu cred ca va poate spune cineva, asteptati sa va iasa CML.
 Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Nu cred ca va poate spune cineva, asteptati sa va iasa CML.
 Alina230518 
	    	Utilizator

Alina230518 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Marcel_123	                   

La servici m-am batut cu un coleg ,l-am lovit din gresala la cot si el a dat cu pumnu si cu alte obiecte . acum daca el depune plangere ce se va intampla (vezi toată discuția)
	                    Marcel_123	                   

La servici m-am batut cu un coleg ,l-am lovit din gresala la cot si el a dat cu pumnu si cu alte obiecte . acum daca el depune plangere ce se va intampla (vezi toată discuția)

gigisabile	                   

salut agresarea fizica de un orang al politiei cum se pedepseste daca am 4 zile de spitalizare...? (vezi toată discuția)
	                    gigisabile	                   

salut agresarea fizica de un orang al politiei cum se pedepseste daca am 4 zile de spitalizare...? (vezi toată discuția)

RazvanMihaiA	                   

Buna seara, 
M-am batut cu un prieten acesta s-a dus la medico legal si a scos certificat , are 3 copci dar nu este batut rau doar la buza are problemele ... (vezi toată discuția)
	                    RazvanMihaiA	                   

Buna seara, 
M-am batut cu un prieten acesta s-a dus la medico legal si a scos certificat , are 3 copci dar nu este batut rau doar la buza are problemele ... (vezi toată discuția)