avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Timpul in care INML este obligata sa efectueze un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Timpul in care INML este obligata sa efectueze un drugtest ?!

Exista un termen limita , in care INML are obligatia sa efectueze analizele unui test pentru indentificarea aunumitor substante in sange/urina?Si daca da care este acesta?Daca ele sa zicem sunt recoltate astazi iar testul este facut de exemplu dupa 3 luni , mai au valoare juridica?Probele nu se vor ''deteriora'' din cauza trecerii timpului? Multumesc !
conducerea autovehiculului pe drumurile publice nu este un drept constitutional sau civil.

George C I a scris:
OK , multumesc pentru raspuns , dar in cazuri de fals pozitiv la acest aparat si in cazul cum este al meu , care nu am consumat niciodata substante de genul acesta mi se pare o incalcare a drepturilor mele , in speta acela de a conduce un autovehicul ,

Si as dori sa fac acest lucru. Nu il gasesc aici pe Victor Slav. Mersi

goe1989 a scris:

oakleyokey a scris:

Ti-a venit rezultatul?

George C I a scris:

Victor Slav are rezultatul de la INML , eu inca astept dupa acest rezultat !Am angajat un avocat care sa grabeasca procesul acesta !Cand o sa am rezultatul , care o sa vina negativ fara nici un dubiu , atunci o sa deschid proces celor de la MAI!

Da , 11 luni a durat si a venit negativ .

imi spui si mie te rog cum ai fost anuntat de rezultat? ai fost citat prin posta acasa la tine? astept si eu un raspuns acum de la inml tot ca tine doar ca mie mi-au spus cei ce m-au oprit sa nu imi schimb numarul pentru ca ei ma vor anunta cand vine raspunsul si imi vor spune telefonic rezultatul daca e negativ sau pozitiv! cea ce mi se pare putin dubios.. eu stiam ca doar citat poti fi anuntat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)