avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pot sa fiu obligat sa platesc?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pot sa fiu obligat sa platesc?

buna ziua.am o problema cu un amic de la o vulcanizare.are un set de roti complete de mercedes pe care vrea sa le vanda,eu mi-am oferit sprijinul in privinta asta.am facut poze pentru a le pune pe un site de profil,am fost contactat de cineva de pe acel site si le-am trimis prin curier la caral mentionez ca m-am inteles cu cumparatorul ca el sa plateasca taxa de transport firmei de curierat.au fost refuzate de acel client si au revenit in bucuresti drept care a trebuit sa plateasca returul lor adica suma de 320 ron.acum m-a acuzat pe mine ca eu trebuie sa-i dau suma asta inapoi pentru ca el a pierdut-o.si am fost amenintat ca va vorbi cu avocatul lui si ca are chitanta care atesta plata contravalorii transportului tur-retur.acum va intreb pe dumneavoastra daca pot fi tras la raspundere din punct de vedere legal pentru asta si sa fiu obligat sa ii platesc eu suma asta?multumesc anticipat si o zi buna sa aveti
Cel mai recent răspuns: MANITOU , utilizator 22:18, 22 Decembrie 2009
va multumesc foarte mult pentru sfat mi-ati fost de un real folos.o seara buna in continuare si sarbatori cat mai fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare online-litigiu adela_mihaela adela_mihaela Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se merita sau nu sa intentez proces unei persoane. Va spun pe scurt problema..poate ma ajutati macar cu ... (vezi toată discuția)