avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de concediu La ultima firma care am muncit mi s a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de concediu La ultima firma care am muncit mi s a spus ca ...

Zile de concediu
La ultima firma care am muncit mi s a spus ca mi se acorda doar 14 zile din 21 de concediu pe an iar diferența de 7 zile ramase nu mi se plătesc!
E legal asa ceva?... Din moment ce în contractul de munca scrie ca am dreptul la 21 de zile de concediu!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 12 Octombrie 2020
Care este perioada prestata la acea societate , precizati de la ... pana la ... ?
Mi s a spus de la începutul colaborării acest lucru!
Septembrie 2019 - august 2020

Cornel Vasile a scris:

Care este perioada prestata la acea societate , precizati de la ... pana la ... ?

ar fi bine sa precizati datele .... cat septembrie 2019 si cat august 2020
10 sept 2019 - 6 septembrie 2020
Precizez ca la. Semnarea contractului mi s a spus ca mi se acorda decât 14 zile de concediu pe an în loc de 21
Asta e problema mea!

Cornel Vasile a scris:

ar fi bine sa precizati datele .... cat septembrie 2019 si cat august 2020

Nu este corect ce vi s-a spus .... pentru toata perioada ar trebui sa aveti 21 de zile de Co.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cristian corina cristian corina Angajat în iunie 2019. În luna noiembrie, câte zile pot lua. Mi se spune, ca eu am luat pe 14 Oct lichidare pe septembrie și deci am dreptul la co aferent ... (vezi toată discuția)
Pensia si concediul de odihna Chiriac Tiberiu Gabriel Chiriac Tiberiu Gabriel Am depus cererea de pensionare,incepand cu 1 iulie 2020 si pentru ca anul scolar se incheie la 31 august nu vor sa mi plateasca 10 zile din concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Despre concediu alisia alisia buna ma numesc andrea as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine la o problema am lucrat intr-o firma de confectii 3 ani si jumatate .in ... (vezi toată discuția)