avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pot refuza testarea covid la locul de munca mai ales ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pot refuza testarea covid la locul de munca mai ales testul acel ...

Pot refuza testarea covid la locul de munca mai ales testul acel rapid care îți ia sânge
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:42, 16 Octombrie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_553...
Testul se plateste de catre angajator.
In ROI al firmei se regasesc prevederi legate de testare, inclusiv sanctiuni administrative.
Daca refuzati testarea au dreptul sa nu va primeasca la locul de munca.

Dvs. aveti dreptul de a-i da in judecata dar eu sunt de parere ca ati pierde procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajata unei firme multinaționale. am fost ... Roxa2410 Roxa2410 Bună ziua! Sunt angajata unei firme multinaționale. Am fost chemată pentru testare Covid. Pot refuza testarea în vreun fel? Sau pot sa fac o plângere ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza testarea covid? Crin7 Crin7 Noul test Covid ce implica introducerea unui bat lung in nas mi se pare foarte invaziv. Se poate refuza pe acest motiv si solicita un test de sange in schimb? (vezi toată discuția)
Refuz testare covid, ce sanctiuni se pot aplica? cum procedez in cazul in care nu doresc sa fac testul pentru ... Tiris Tiris Cum procedez in cazul in care nu doresc sa fac testul pentru Covid daca exista un referat, o hotarare a Consiliului de Administratie in care se prevede ... (vezi toată discuția)