avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am divorțat ...

Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am divorțat acum 2 ani iar el dorește să facem partajul, si spune ca pământul care este bunul meu propriu, spune că după 10 ani de căsnicie a devenit si bunul sau adica bunul amândurora comun.. este adevarat? Deci sunt terminată..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:27, 24 Octombrie 2020
Pe casa vrea banii dar dupa a zis ca "a si ca sa stii dupa 10 ani de căsnicie si pământul e al meu"..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva.
Puteti sa fiti căsătoriți și 100 de ani. Durata căsniciei nu transformă natura bunurilor din proprii in comune.
Va mulțumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in realitate, partaj va cere pe casa, ca a aruncat o vorba si despre teren, e doar asa.. o vorba.
incercati sa ii propuneti o sulta ca sa nu ajungeti in instanta pt partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa un an de zile EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua, am si eu o intrebare la dumneavoastra, si as dori un raspuns cat mai exact. Mama mea s-a casatorit acum jumatate de an, casnicia nu merge (scartaie ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune in procente 80 / 20 % (sau mai putin) in urma divortului Dam_Marin Dam_Marin Buna ziua, Am urmarit cateva discutii referitoare la partajul bunurilor comune. Cum as putea sa termin o poveste nefericita cu sotia mea (fara ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- drepturi SAVOIUCAMELIA SAVOIUCAMELIA Suntem casatoriti de 20 de ani legal dar traim separat,avem in comun o casa si o cladire depozitare,pe o suprafata de 2000 m patrati,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)