raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			~ final discuție ~
 a_gmona	                   

Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)
	                    a_gmona	                   

Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)

deea-stefy	                   

Buna ziua am si eu cateva intrebari sper sa ma ajutati
Bunicul meu are un teren de 1000mp si are 2 copii mama si unchiul care au renuntat in fata unui notar ... (vezi toată discuția)
	                    deea-stefy	                   

Buna ziua am si eu cateva intrebari sper sa ma ajutati
Bunicul meu are un teren de 1000mp si are 2 copii mama si unchiul care au renuntat in fata unui notar ... (vezi toată discuția)

bnn1991	                   

Buna ziua ! Am si eu o problema referitoare la o succesiune . Bunicul meu are fiul si sotia decedata . Succesiunea din partea lor nu a fost facuta. El acum ... (vezi toată discuția)
	                    bnn1991	                   

Buna ziua ! Am si eu o problema referitoare la o succesiune . Bunicul meu are fiul si sotia decedata . Succesiunea din partea lor nu a fost facuta. El acum ... (vezi toată discuția)