avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru deschiderea succesiunii asupra unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru deschiderea succesiunii asupra unui teren agricol ce pasi ...

Pentru deschiderea succesiunii asupra unui teren agricol ce pasi trebuie urmati ? Terenul apartine bunicilor care au decedat si succesiunea nu s-a efectuat. Bunicii au avut doi copii care au decedat si in prezent mostenitori sunt sotul si sotia celor doi copii. Mentionez ca detinem titlul de proprietate aferent terenului.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:19, 27 Octombrie 2020
dacă vă întelegeti asupra masei de impartit si a modului de impartire, puteti face notarial partajul.
daca nu, în instanta.
Multumesc pentru raspuns ! In afara de titlul de proprietate mai am nevoie de certificat fiscal sau alte documente de la registrul agricol ?
can you help me with rester a company for [ link extern ]
vă spune notarul ce acte sunt necesare, în funcție de situația concretă.

zaris a scris:

Multumesc pentru raspuns ! In afara de titlul de proprietate mai am nevoie de certificat fiscal sau alte documente de la registrul agricol ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunicul meu împreună cu frații lui (decedați toți, inclusiv ... G02664453 G02664453 Bunicul meu împreună cu frații lui(decedați toți, inclusiv bunicul) dețin împreună un titlu de proprietate pentru mai multe terenuri agricole. La ... (vezi toată discuția)
Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)