avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme la retur
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme la retur

Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). Astazi, m-am dus tot acolo de unde am cumparat produsul respectiv pentru a-l returna(tricoul era masura prea mica). Mi s-a spus ca nu sunt obligati sa-mi dea banii inapoi(la o zi dupa ce l-am cumparat) ci doar sa-mi aleg iau altceva la schimb. Ei bine, eu nu vreau alta masura sau alt produs, imi vreau banii inapoi, imi puteti spune, va rog, cine are dreptate ? Si daca se poate sa-mi spuneti care este legea respectiva pentru a le-o arata celor de la magazin. O seara buna va doresc !
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
AlexOprea20, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexOprea20 , utilizator 14:09, 17 Decembrie 2020
Cu ce motiv? Au depășit cerințele legale oferindu-i un produs la schimb. Chiar nu are ce reclama.
@emilika CALITATEA! Nu cred ca brandul Lee Cooper produce/vinde obiele, ca asta e un tricou care dupa spalare isi schimba dimensiunile, o obiala. Nu ti se pare suspect ca au acceptat sa-i schimbe un produs SPALAT?! Daca stiau ca au vandut ceva ok, il zvarleau pe usa afara, legea era de partea lor.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
DlGoe, utilizator
iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). Astazi, m-am dus tot acolo de unde am cumparat produsul respectiv pentru a-l returna(tricoul era masura prea mica)

nu l-a spalat inainte de a merge sa il dea retur, nu a reclamat ca a intrat la apa, a intrat la apa apoi. nu stim daca a inytrat si in realitate la apa, nu stim nici daca a respectat instructiunile de spalare etc, etc.
a vrut sa ia banii ianpoi ca masura era prea mica, astea au fost datele problemei.
@gi-jane Eu ce sa zic?! Postez postarea lui

AlexOprea20
Utilizator 21:21, 20 Octombrie 2020
Tin sa specific faptul ca tricoul respectiv a intrat la apa. Nu se poate considera defect ? In magazin avea masura M iar dupa XS...

Nu vreau sa ma intind la discutii, nici sa polemizez, dar va intreb: dvoastra ce intelegeti prin a intrat la apa?!
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
DlGoe, utilizator
noi am raspuns la primul mesaj, cu problema asta a venit.. abia apoi a intrat la apa, ceea ce ma duce cu gandul ca de fapt, era si rupt si murdar si nu au vrut aia sa ii dea banii inapoi...

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului mai exista?? CBM CBM Buna seara! Inainte de Craciun, am cumparat o pereche de bocanci de la firma OTTER din magazinul Unirea. Am intrat in posesia unui \"card de fidelitate ... (vezi toată discuția)
Magazin de bricolaj nu respecta politica de retur. ursul pacalit de vulpe. dorunc dorunc Buna ziua, In urma cu o saptamana am achizitionat un produs din magazinul de bricolaj romanesc D...In acest interval, produsul a fost folosit timp de doua ... (vezi toată discuția)
Produs defect fără bon fiscal yoyocool yoyocool Buna ziua! Am achiziționat de mai bine de o luna (fizic) un produs dintr-un magazin vestimentar, mai exact, o salopeta de culoare neagră fara defecte. ... (vezi toată discuția)