avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am depus actele pt înființarea unei edituri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am depus actele pt înființarea unei edituri

Bună ziua, am depus actele pt înființarea unei edituri și am specificat ca doresc sa vând și cărțile altor edituri, cărți pe care le preiau în stocuri mari și le revând altor comercianti. Mi s a spus ca codul pt asta trebuie sa fie 4649, comerț cu ridicate ale unor produse de uz gospodăresc, ceea ce mi se pi are absolut nepotrivit. Am înțeles ca nu este cod caen special pt vanzare cărți cu ridicata. Am cerut în acest caz sa trec editare cărți ca obiect principal, dar mi s a spus ca dacă veniturile din editare vor fi mai mici ca cele din vânzarea cărților altor edituri pot avea probleme. Întreb, eu de unde pot estima la momentul înființării firmei suma exacta care va veni din editare respectiv din comerț? As fi pus comerț cu ridicata al cărților, dar clasificarea cărților ca obiecte de uz gospodăresc mi s a părut f bizara. Mă puteți ajuta cu un sfat, va rog, în situația asta? Va trebui, făcând editura ca obiect principal, sa nu am încasări mai mari decât din vânzarea cărților preluate ca distribuitor de la alte edituri? Ce fac dacă depășesc suna? O sa tot schimb obiectul de activitate după cum fluctuează veniturile? Ca asra e, doresc sa vând și cărțile editare de la Editura înființată dar și cărți de l alte edituri. Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

As dori să îmi deschid un pfa. Popescu Mădălina Popescu Mădălina Bună seara. As dori să îmi deschid un Pfa. Aș vrea să știu ce cod CAEN imi trebuie. Doresc să vând aranjamente florale din flori de săpun. Dacă vreau ... (vezi toată discuția)
Caen pentru comert cu detergenti plummy plummy Buna ziua La ce cod caen intra comercializarea de detergenti, solutii de curatare si lavete si alte accesorii? Comerţ cu ridicata al produselor cosmetice ... (vezi toată discuția)
Dilema aurasname aurasname Buna ziua. Am infiintat o societate comerciala cod caen singurul autorizat 4690 -Comert ridicata nespecializat. Am ales acest caen in ideea ca produsele pe ... (vezi toată discuția)