avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In urma unei agresiuni, s a intocmit un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In urma unei agresiuni, s a intocmit un dosar penal, ...

Buna ziua. In urma unei agresiuni, s a intocmit un dosar penal, in care eu am fost declarat intimat persoana vatamata si persoana respectiva, apelant revizuent. Eu am renuntat, in fata instantei, declarativ, ca renunt la plangerea penala. Acum de ce mai sunt citat? Multumesc
Din ce spuneti dvs., pare ca s-a exercitat calea extraordinara de atac a revizuirii si atunci se introduc in cauza toate partile.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
Duca Oana, Avocat
Si deci, daca am retras plangerea , este obligatorie prezenta ? Chiar daca depun cerere de judecare in lipsa ?
Depuneti cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire concomitent cu apel? aidu aidu Am formulat apel in luna mai. In luna iunie a survenit un motiv de revizuire a hotararii deja apelate. Evident ca nu a avut timp sa se judece apelul intre ... (vezi toată discuția)
Comfirmare renunțare urmarire penală Maryan1990 Maryan1990 Buna ziua ! Pentru confirmarea la renunțarea urmariri penale art318 al.12. Fiind citat la urmatorul termen ca intimat faptuitor sa ma prezint la termen ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda pentru neprezentare, cand eu am depus plangerea la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie + Prim Procuror, pentru o plangere penala pe care am depus-o eu, impotriva cuiva si am depus ... (vezi toată discuția)