avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la tribunal ...

Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la tribunal cu obiect recalculare pensie , impotriva casei de pensii. Instanta de fond a admis 1 cerere si pe cealalta a considerat -o nemotivata.
Casa de pensii a formulat apel pt 1 cerere ( cea pt care instanta de fond mi-a dat dreptate ) iar eu am formulat apel pt cealalta cerere(cea pe care instanta de fond a considerat-o nemotivata).
Am primit apelul casei de pensii , pt care am formulat intampinare.
Am primit citatie pt primul termen de judecata.
NU am primit intampinarea casei de pensii la apelul meu.Cum trebuie sa procedez in continuare pt a primi intampinarea casei de pensii la apelul meu si a formula raspuns la intampinare? Banuiesc ca trebuie sa depun o cerere la registratura curtii de apel , sau pot merge direct la arhiva ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:36, 22 Octombrie 2020
Telefonati ca sa aflați daca s-a depus ceva.
Degeaba mergeti la arhiva pentru ca trebuie programare.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare sau note si concluzii? Marius M Marius M Un prieten a chemat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei, aratand in cerere ca aceasta institutie trebuia sa aplice din oficiu o majorare... ... (vezi toată discuția)
Art. 411 alin 1 pct. 2 cod proc civ noa noa Daca prin intampinare se solicita judecata in lipsa, in urma primirii citatiei pentru termen de judecata, la acel termen este obligatoriu sa se mai solicite ... (vezi toată discuția)