avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare - cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare - cumparare auto

Buna ziua,

Doresc sa vand un autorurism sh si as dori sa trec in contracul de vanzare cumparare auto faptil ca cumparatorul accepta autoturismul "asa cum e" pentru a evita problemele ulterioare. Gasesc pe undeva un model sau ma puteti ajuta cu o formulare pentru a o introduce in contactul standard de vanzare cumparare?

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
puuv, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridic avastar , utilizator 01:16, 23 Octombrie 2020
Pentru redactarea unui document care sa acopere interesele dv,contactati notar public
Pentru VICII ASCUNSE, orice contract poate fi ANULAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tzeapa la cumparare masina sh bbusiness bbusiness Am avut intentia sa cumpar un auto SH de la un vanzator aflat in alta localitate. Acesta mi-a cerut copie dupa CI ca sa poata completa fisa de ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse - vanzare cumparare apartament ddaaa ddaaa Buna ziua, In calitate de vanzator, persoane fizica, am urmatoarele clauze in contractul propus de notar, clauze pe care eu nu le gasesc in regula si nu ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul actual stiind asta. avand martori pot castiga in instanta? dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara! Am cumparat o masina care a fost lovita. Primul proprietar , pe care l-am contactat dupa ce am luat masina mi-a spus ca el a avut accident cu ... (vezi toată discuția)