avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... somatie in CF. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

somatie in CF. ...

Doresc sa cumpar un apartament ce figureaza cu o somatie in CF. Proprietarul a aratat dovada platii datoriei specifice somatiei si a facut cerere pentru stergerea ei din CF, dar asta inca figureaza acolo. Este ceva ce a omis proprietarul sau dureaza mai mult stergerea acesteia?
Cel mai recent răspuns: Virginia007 , utilizator 11:39, 23 Octombrie 2020
Dacă facea dovada si o depunea legal, in 30 zile trebuia operata.trebuie vazut dosarul de la CF, cel mai indicat prin avocat

Antoanela Geaman a scris:

Dacă facea dovada si o depunea legal, in 30 zile trebuia operata.trebuie vazut dosarul de la CF, cel mai indicat prin avocat

Proprietarul a facut asta la inceputul saptamanii, inteleg ca dureaza pana va aparea modificarea si in CF?
5 zile lucratoare este termenul. Solicitati numarul de inregistrare a dosarului de la proprietar si puteti verifica dosarul pe www.ancpi.ro sa vedeti cand se solutioneaza. Din cauza pandemiei multe oficii au fost inchise temporar pe cate 2 saptamani (cazuri de infectare cu covid) si probabil s-au acumulat intarzieri. Si in zona mea sunt intarzieri si de o saptamana. Daca a facut cererea la inceputul saptamanii inseamna ca azi sau luni ar avea termenul legal de solutionare.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
Vladislav20, utilizator

Vladislav20 a scris:

5 zile lucratoare este termenul. Solicitati numarul de inregistrare a dosarului de la proprietar si puteti verifica dosarul pe www.ancpi.ro sa vedeti cand se solutioneaza. Din cauza pandemiei multe oficii au fost inchise temporar pe cate 2 saptamani (cazuri de infectare cu covid) si probabil s-au acumulat intarzieri. Si in zona mea sunt intarzieri si de o saptamana. Daca a facut cererea la inceputul saptamanii inseamna ca azi sau luni ar avea termenul legal de solutionare.

Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei ... Moraru Marius Moraru Marius Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei și comunicarea acestora cu ANAF În anul 2020, în perioada pandemiei de COVID-19, am fost ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul legislativ actual pe care ma pot baza pentru a-mi intemeia demisia dintr-o functie medicala, de stat, in contextul actual de pandemie si stare de urgenta? catalinks catalinks Buna ziua, Ma numesc Catalina, am 61 de ani si lucrez ca infirmiera, in cadrul unui spital judetean de urgenta, din Romania. Avand in vedere contextul ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara, bun propriu al sotului debitorului ContSters157623 ContSters157623 Buna ziua.As dori o informatie si anume ,mama in urma neplatii unui credit a primit somatie imobiliara, tin sa precizez ca casa este mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)